Kerio Mail: Zjednodušte svoje podnikanie s integrovanými riešeniami pre e-mailovú komunikáciu

Roman Lenhard

IT Špecialista

Čo je to Kerio Mail?

Kerio Mail je vysoko flexibilný mailový server a zjednodušený nástroj na spoluprácu, navrhnutý špeciálne pre malé a stredné firmy. Svojim užívateľom ponúka kompletný súbor e-mailových funkcií, chatu, kalendára a úloh, všetko integrované v jednom jednoduchom rozhraní.

Čo ponúka Kerio Mail?

1. Efektívna a bezpečná komunikácia: Kerio Mail poskytuje bezpečné prostredie pre komunikáciu medzi zamestnancami, s využitím šifrovania SSL, proti spamu a vírusom. Vaše e-maily sú chránené a vaša firemná komunikácia je spoľahlivá.

2. Zjednodušená správa e-mailov: S Kerio Mailom môžete jednoducho spravovať svoje e-maily, kalendáre, kontakty a úlohy, čo vám pomáha udržiavať sa organizovanými a efektívnymi vo vašej práci.

3. Vzdialený prístup a flexibilita: Kerio Mail umožňuje prístup k vašim e-mailom a iným funkcionalitám z akéhokoľvek miesta, čo znamená, že môžete byť produktívni aj mimo kancelárie. Táto flexibilita je zvlášť užitočná v dnešnej dobe rastúcej mobility pracovnej sily.

4. Nízke náklady a jednoduchá implementácia: Kerio Mail je cenovo dostupné riešenie, ktoré je jednoduché na implementáciu a používanie. S nižšími nákladmi a jednoduchou správou je ideálnym výberom pre malé a stredné firmy, ktoré chcú zlepšiť svoju e-mailovú komunikáciu.

Bezpečná komunikácia pre váš podnikový mailový systém

S Kerio Mailom máte zabezpečenú e-mailovú komunikáciu. So šifrovaním SSL, nástrojmi proti spamu a vírusom a automatickým zálohovaním a obnovou, vaše e-maily sú chránené pred nežiaducimi útokmi a stratou dát.

Poradíme vám

Vyberte si Kerio Mail pre bohaté funkcie e-mailu a nástroje na spoluprácu, vrátane silných bezpečnostných opatrení a archivácie. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa obrátiť na nás. Kontaktujte nás na telefónnom čísle 032/744 3930 alebo emailom na adresu fonet@fonet.sk

Súvisiace články

Prečo by ste mali pravidelne zálohovať svoje dáta?

V dnešnej digitálnej dobe sú dáta jedným z najcennejších aktív, či už ide o osobné fotografie, dôležité pracovné dokumenty, alebo finančné záznamy. Strata týchto dát môže mať nielen finančné, ale aj emocionálne následky. Pravidelné zálohovanie je jednoduchý, no kritický krok na ochranu vašich informácií pred nečakanými udalosťami.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu