Sophos: Vaša dôverhodná ochrana aj v roku 2024

Roman Lenhard

IT Špecialista

sophos, fonet, update, fonet, fonet.sk, trencin

Ochrana firemných údajov - Sophos

Aj v tomto novom roku 2024 sme tu stále pre vás, prinášajúc najlepšie riešenia kybernetickej bezpečnosti. S rastúcimi hrozbami a neustále sa meniacim kybernetickým prostredím je kľúčové mať spoľahlivého partnera, ktorý sa postará o bezpečnosť vášho podnikania.

Sophos, s dlhoročnou skúsenosťou a renomovanou povesťou v oblasti kybernetickej bezpečnosti, je tu, aby vám poskytol komplexné riešenia na ochranu vášho podnikania pred najnovšími hrozbami online sveta.

S našimi produktmi Sophos môžete mať istotu, že vaše dáta a siete sú v bezpečí. Naša technológia využíva najnovšie poznatky v oblasti kybernetickej bezpečnosti, vrátane umelej inteligencie a strojového učenia, aby poskytla najlepšiu možnú ochranu pre vašu firmu.

Fonet, spol. s.r.o. sa okrem toho postará o nainštalovanie a kompletnú správu Sophos riešení, aby ste nemuseli tráviť čas a úsilie ich konfiguráciou a údržbou.

Čo ponúka Fonet, spol. s.r.o. pre vašu firmu?

  • Vynikajúci bezpečnostný štít – So Sophos Firewall získate záruku vynikajúcej bezpečnosti vášho firemného prostredia, čo je kľúčové pre vašu spokojnosť a úspech vášho podnikania.

  • Komplexné riešenia pre firmy – Naša ponuka Sophos Firewall zahŕňa široký výber bezpečnostných funkcií a nástrojov, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali potreby každej firmy bez ohľadu na veľkosť alebo odvetvie.

Neváhajte a chráňte svoju firmu pomocou profesionálnych bezpečnostných riešení od Sophosu. Kontaktujte náš tím na telefónnom čísle 032/744 3930 alebo emailom na adresu fonet@fonet.sk a začnite posilňovať bezpečnosť vášho podnikania!

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu