Ďalšie výhody firewallu Kerio Control

Roman Lenhard

IT Špecialista

Okrem štandardných funkcií zabezpečenia siete, ako je monitorovanie sieťovej prevádzky a blokovanie nebezpečných pripojení, firewall Kerio Control ponúka aj ďalšie výhody, ktoré robia zabezpečenie vašej siete jednoduchším a efektívnejším.

1. Jednoduché a intuitívne rozhranie

Firewall Kerio Control disponuje užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré umožňuje jednoduchú konfiguráciu a správu. S intuitívnym grafickým používateľským rozhraním budete mať plnú kontrolu nad svojou sieťou bez potreby hlbokých technických znalostí.

2. Flexibilné možnosti konfigurácie

Nastavenia firewallu Kerio Control sú plne prispôsobiteľné vašim potrebám. S množstvom konfiguračných možností môžete definovať presné pravidlá pre sieťovú prevádzku, prístup k internetu a komunikáciu medzi jednotlivými zariadeniami vo vašej sieti.

3. Bezpečný vzdialený prístup

Firewall Kerio Control umožňuje bezpečný vzdialený prístup do vašej siete cez VPN (virtuálna privátna sieť). S využitím šifrovanej VPN pripojenia môžete svojim zamestnancom umožniť prístup k firemným zdrojom aj z domu či odľahlých miest, pričom zabezpečíte, že ich dáta sú chránené pred neoprávneným prístupom.

Čo ponúka Fonet, spol. s.r.o. pre vašu firmu?

Naša spoločnosť je tu, aby vám pomohla zabezpečiť vašu firmu pred kybernetickými hrozbami. S našimi službami na prenájom firewallu Kerio Control môžete mať istotu, že vaša sieť je chránená pred neoprávneným prístupom a škodlivými útokmi.

Fonet, spol. s r.o. sa postará o vašu bezpečnosť, aby ste sa mohli sústrediť na rast a úspech svojho podnikania. Kontaktujte náš tím na telefónnom čísle 032/744 3930 alebo emailom na adresu fonet@fonet.sk a zabezpečte si ochranu svojich IT systémov.

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu