Kerio Mail: Zjednodušte svoje podnikanie s integrovanými riešeniami pre e-mailovú komunikáciu

Roman Lenhard

IT Špecialista

Čo je to Kerio Mail?

Kerio Mail je vysoko flexibilný mailový server a zjednodušený nástroj na spoluprácu, navrhnutý špeciálne pre malé a stredné firmy. Svojim užívateľom ponúka kompletný súbor e-mailových funkcií, chatu, kalendára a úloh, všetko integrované v jednom jednoduchom rozhraní.

Čo ponúka Kerio Mail?

1. Efektívna a bezpečná komunikácia: Kerio Mail poskytuje bezpečné prostredie pre komunikáciu medzi zamestnancami, s využitím šifrovania SSL, proti spamu a vírusom. Vaše e-maily sú chránené a vaša firemná komunikácia je spoľahlivá.

2. Zjednodušená správa e-mailov: S Kerio Mailom môžete jednoducho spravovať svoje e-maily, kalendáre, kontakty a úlohy, čo vám pomáha udržiavať sa organizovanými a efektívnymi vo vašej práci.

3. Vzdialený prístup a flexibilita: Kerio Mail umožňuje prístup k vašim e-mailom a iným funkcionalitám z akéhokoľvek miesta, čo znamená, že môžete byť produktívni aj mimo kancelárie. Táto flexibilita je zvlášť užitočná v dnešnej dobe rastúcej mobility pracovnej sily.

4. Nízke náklady a jednoduchá implementácia: Kerio Mail je cenovo dostupné riešenie, ktoré je jednoduché na implementáciu a používanie. S nižšími nákladmi a jednoduchou správou je ideálnym výberom pre malé a stredné firmy, ktoré chcú zlepšiť svoju e-mailovú komunikáciu.

Bezpečná komunikácia pre váš podnikový mailový systém

S Kerio Mailom máte zabezpečenú e-mailovú komunikáciu. So šifrovaním SSL, nástrojmi proti spamu a vírusom a automatickým zálohovaním a obnovou, vaše e-maily sú chránené pred nežiaducimi útokmi a stratou dát.

Poradíme vám

Vyberte si Kerio Mail pre bohaté funkcie e-mailu a nástroje na spoluprácu, vrátane silných bezpečnostných opatrení a archivácie. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa obrátiť na nás. Kontaktujte nás na telefónnom čísle 032/744 3930 alebo emailom na adresu fonet@fonet.sk

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu