Overenie pravosti kaziet HP

Roman Lenhard

IT Šepcialista

Získajte naozaj to, za čo ste zaplatili.

Skôr ako začnete tlačiť, pomocou softvéru na overenie pravosti tonerovej kazety HP skontrolujte, či ste si zakúpili originálnu tonerovú kazetu pre tlačiarne HP LaserJet. Chráňte sa pred neúmyselným nákupom falšovaných kaziet. Tieto použité alebo klonované kazety sú balené ako originálne tonerové kazety pre tlačiarne HP LaserJet a tak sa aj prezentujú a predávajú zákazníkom. Medzi možné riziká používania falšovaných kaziet patria nekvalitné výtlačky alebo poškodenie tlačiarne. V prípade zistenia falšovanej kazety vytlačte výsledky overenia a vráťte kazetu do predajne, v ktorej ste si ju zakúpili.

Nedajte sa oklamať. Prevezmite si softvér na overenie pravosti tonerovej kazety HP ešte dnes a používajte ho pri každej inštalácii novej kazety.

 

Naši dodávatelia sú HP certifikovaní partneri, a preto v našom e-obchode i e-shope zakúpite iba originálne HP tonerové kazety.

 

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu