Ultratenký a ultraľahký notebook ThinkPad X1 Carbon Gen 9

Roman Lenhard

IT Špecialista

Ultratenký a ultraľahký notebook ThinkPad X1 Carbon Gen 9 kombinuje vysoký výkon, rýchlu odozvu, mimoriadne dlhú výdrž batérie, pôsobivý UHD displej s pomerom strán 16:10 a možnosť 5G WWAN pripojenia.

Integrovaná bezpečnosť

Technológia ThinkShield chráni vaše zariadenie a dáta. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom čítačky odtlačku prstov alebo s voliteľnou infračervenou kamerou. Detekcia prítomnosti automaticky uzamkne vaše zariadenie, keď sa vzdialite a PrivacyGuard zas zabezpečí, že ľudia vo vašom okolí nevidia, čo je na vašej obrazovke.

Výkon na celý deň aj noc

Vďaka najnovším procesorom Intel Core i7 vPro ®, a až 16-hodinovej výdrži batérie sa môžete spoľahnúť na výkon a zázemie počas celého dňa.

Rýchle a stabilné pripojenie

Zostaňte v spojení so všetkými dôležitými bez ohľadu na to, kde ste. So softvérom Speedy WiFi 6 môžete rýchlo prejsť na verejné platformy. S voliteľným 4G / 5G WWAN a širokou škálou portov získate absolútny pracovný komfort aj na cestách.

Fenomenálny obraz a zvuk

Vychutnajte si špičkový zvuk a obraz ako v sále kina. ThinkPad X1 Carbon Gen 9 má prepracovaný a väčší UHD displej s nízkou spotrebou energie a je mimoriadne šetrný pre vaše oči. Technológie Dolby Vision a Intel® Iris Xe zaisťujú pôsobivú ostrosť obrazu a presnosť farieb. Kvalitný zvuk zabezpečujú 4 Dolby Atmos reproduktory a štyri 360-stupňovým mikrofóny, ktoré dokážu eliminovať neželaný ruch v miestnosti.

Zabezpečenie na najvyššej úrovni

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 disponuje najnovšími bezpečnostnými nástrojmi ThinkShield a dTPM určených pre enkryptovanie dát a biometrické prihlásenie. Zároveň spĺňa vyše 200 testov kvality a 12 military testov, aby fungoval aj za obzvlášť nepriaznivých podmienok.

 

Dostupné konfigurácie od 06/2021:

  • Lenovo TP X1 Carbon 9 i7-1165G7 WQUXGA 500NT HDR leskly UMA 32GB 1TB SSD 5G/LTE FPR W10Pro cierny 3y CI
  • Lenovo TP X1 Carbon 9 i7-1185G7 WUXGA 400NT matny UMA 32GB 1TB SSD 5G/LTE FPR W10Pro cierny 3y CI
  • Lenovo TP X1 Carbon 9 i7-1165G7 WUXGA 400NT matny UMA 16GB 512GB SSD 4G/LTE FPR W10Pro cierny 3y CI
  • Lenovo TP X1 Carbon 9 i7-1165G7 WUXGA 400NT matny UMA 16GB 512GB SSD 4Gready FPR W10Pro cierny 3y OS PS

 

 

Súvisiace články

Prečo by ste mali pravidelne zálohovať svoje dáta?

V dnešnej digitálnej dobe sú dáta jedným z najcennejších aktív, či už ide o osobné fotografie, dôležité pracovné dokumenty, alebo finančné záznamy. Strata týchto dát môže mať nielen finančné, ale aj emocionálne následky. Pravidelné zálohovanie je jednoduchý, no kritický krok na ochranu vašich informácií pred nečakanými udalosťami.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu