Sophos Firewall v20 teraz k dispozícii

Roman Lenhard

IT Špecialista

Sophos nedávno uviedol Sophos Firewall v20, ktorý prináša nové inovácie a žiadané funkcie. Táto aktualizácia je zdarma pre všetkých licencovaných užívateľov Sophos Firewall. Medzi hlavné vylepšenia patrí nová schopnosť aktívnej odpovede na hrozby, rozšírenie synchronizovanej bezpečnosti na MDR a XDR, a podpora pre zabezpečenie vzdialených pracovníkov.

Sophos Firewall v20 pridáva podporu pre zabezpečenie vzdialených pracovníkov a SASE (Secure Access Service Edge). Toto zahŕňa jednoduchšie nasadenie brány ZTNA (Zero Trust Network Access) priamo do firewallu a integrovanie siete SD-WAN s Cloudflare, Akamai alebo Azure. Nové funkcie a vylepšenia zahŕňajú aj lepšiu správu siete, ako napríklad nový VPN Portal, vylepšenia IPsec a SSL VPN, a podpora IPv6.

Celkovo Sophos Firewall v20 prináša širokú škálu inovácií a vylepšení, ktoré posilňujú bezpečnosť siete a umožňujú efektívnejšie riadenie. Je dôležité, aby všetci užívatelia Sophos Firewallu vykonali bezplatný upgrade na túto verziu, ktorá nie len prináša nové funkcie, ale aj dôležité bezpečnostné opravy. Upgrade môže byť vykonaný cez Sophos Central, kde sú teraz dostupné všetky aktualizácie a firmvéry pre Sophos Firewall.

Zabezpečte svoju firemnú sieť s inovatívnym Sophos Firewall v20, ktorý prináša Active Threat Response, podporu vzdialených pracovníkov a špičkové zabezpečenie siete, zabezpečujúce bezpečnosť na najvyššej úrovni. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: +421 32 744 3930

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu