Je pripojenie vašej firmy k internetu skutočne bezpečné ?

Roman Lenhard

IT Šepcialista

Ponúkame vám širokú paletu firewalov firmy Sophos, ktoré prinášajú vysoké zabezpečenie informačnej architektúry firmy. Výber je od tých najmenších, až po veľké, každý je však vybavený rovnakými modulmi. Firewaly Sophos XG poskytujú okrem základnej bezpečnostnej funkcie aj mnoho ďalších modulov,
ako je antispam, antivírus, VPN pripojenie, štatistiky prístupu. Určite ste sa stretli s prípadom, kedy zamestnanci navštevujú webové stránky, ktoré nemajú s ich prácou súvis.  Sociálne siete, YouTube, či rôzne video zdroje znižujú efektivitu práce a zahlcujú zbytočne internetovú linku.
S firewalmi Sophos XG máte plnú kontrolu nad prístupom k webovým stránkam.  Naviac poskytujú štatistiky prístupov, či využitie internetu, skrátka podrobný reporting.

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu