OKI MC853, MC873 A3 farebná MFP 4v1 – tlač, kopírovanie, skenovanie, faxovanie

Roman Lenhard

IT Šepcialista

Dávame do pozornosti nové modely A3 farebných multifunkcií OKI MC853 a MC873.

A3 farebná multifunkcia 4v1 – tlač, kopírovanie, skenovanie, faxovanie…

Fonet: OKI MC853

OKI MC853

Farebná A3 multifunkčná tlačiareň MC853 je perfektnou voľbou pre malé pracovné skupiny, ktorá ponúka vynikajúcu kvalitu tlače a kopírovacie funkcie – to všetko v kompaktnom, ale výkonnom zariadení s nízkymi celkovými nákladmi na vlastníctvo. Pritom poskytuje všetky funkcie, ktoré by ste očakávali u zariadení za vyššiu cenu.

MC853 ponúka bezpečné a intuitívne funkcie, ktoré spolu s rýchlosťou tlače až 23 stránok za minútu, 14 sekúnd do prvého výtlačku a 14,5 sekundy do prvej kópie umožňuje jednoduchú a efektívnu integráciu do akéhokoľvek systému práce s dokumentmi…

Viac informácií na stránkach OKI.

 

Fonet: OKI MC573OKI MC873

Výkonná tlačiareň s vysokou rýchlosťou tlače a efektívnym využitím spotrebného materiálu. Farebná multifunkčná tlačiareň je ideálna pre náročnejšie pracovné skupiny. Ponúka rýchlosť tlače až 35 str./min, len 9,5 sekundy do tlače prvej stránky a 10 sekúnd do prvej kópie. Ponúka zabezpečené a intutívne funkcie, ktoré umožňujú ľahkú a efektívnu integráciu do akéhokoľvek systému práce s dokumentmi a jeho správu.

Tlačiareň MC873 spojuje spoľahlivosť oceňovanej digitálnej tlačovej technológie LED spoločnosti OKI s veľkým množstvom funkcií kopírky v jednom vysokorýchlostnom a ľahko použiteľnom zariadení, ktoré zaručuje vynikajúcu kvalitu tlače a kopírovania, ako aj komplexnú správu skenovania a dokumentov…

 

Viac informácií na stránkach OKI.

 

Fonet- eshop - vstup

Oba modely MFP nájdete v našich eshopoch: OKI MC853  aj OKI MC873

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu