Novinky v Kerio Connect 8.2

Roman Lenhard

IT Šepcialista

Aké nové funkcie prináša verzia Kerio Connect 8.2 ?

Delegovanie

Funkcia delegovanie umožňuje prideliť inej osobe, tj. delegovanému uživateľovi, práva spravovať Vašu e-mailovú schránku a kalendár. Asistent tak napr. môže písať a odpovedať na e-maily v mene manažéra. Manažér môže umožniť prístup k svojmu kalendáru, a tak asistent môže vybavovať žiadosti o schôdzky v mene svojho nadriadeného.

Podporu delegovania v Kerio Connect 8.2 podporujú: Kerio Connect client, Microsoft Outlook s Kerio Outlook Connector, Microsoft Outlook for Mac, Apple Calendar / Apple iCal.

Instant messaging – skupinový chat

Služba instant messaging s natívnou podporou služby jabber (XMPP)doplnená o skupinový chat. Založte diskusnú miestnosť, kde budete môcť chatovať se svojimi kolegami trvalo.

Anti-spoofing

Antispamová ochrana proti falšovaniu zdrojových adries lokálnych domén prostredníctvom autentifikácie s vylepšenou verziou, která poskytuje ďalšiu úroveň overenia totožnosti.

Politika hesiel

Správcovia produktu Kerio Connect, ktorí nepoužívajú AD nebo OD, teraz môžu aplikovať politiku hesiel na vlastnú databázu lokálnych uživateľov.

Podpora DKIM

Technológia DomainKeys Identified Mail (DKIM) prináša lepšiu doručiteľnosť e-mailov tým, že overuje pravosť domény odosielateľa pomocou digitálneho podpisu vloženého v hlavičke e-mailu a overeného oproti DNS.

Ďalšie vylepšenia

Aktualizovaná podpora CalDAV s väčším výkonom, stabilitou a natívnou podporou pre zdieľanie kalendára a delegovanie.

Nový monitor stavu systému, pomocou ktorého je možné vzdialene zobraziť dôležité štatistické údaje systému a server Kerio Connect vzdialene reštartovať.

 

Máte záujem otestovať si nové funkcie Kerio Connect? Kontaktujte nás, vytvoríme Vám testovacie konto.

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu