Fujitsu monitory s IPS panelmi

Roman Lenhard

IT Šepcialista

Vyberte si jeden s IPS monitorov Fujitsu pre vašu kanceláriu:

B23T-7 LED

Vysoko spoľahlivý IPS monitor Fujitsu B23T-7 LED s podsvietením a ultravysokým kontrastom ponúka jednoduché možnosti použitia a funkciu úspory energie. Vďaka technológii širokých pozorovacích uhlov, flexibilným možnostiam pripojení a jednoduchej správe pomáhá udržovať a zvyšovať produktivitu. Ergonomický design šetrí oči a umožňuje správne držanie tela – podstavec 4v1 s možnosťou nastavenia výšky, naklopenia a otočenia a optimalizované zobrazenie a technologia zaisťujúca široké pozorovacie uhly.

B19-7 LED

IPS monitor B19-7 LED s LED podsvietením ponúka najlepšiu ergonómiu a použitelnosť pre intenzívne kancelárske využitie vďaka technológii širokého pozorovacieho uhlu. Podstavec 4v1 umožňuje optimálne nastavenie polohy – výšky, natočenia, naklopenia a otočenia o 90° na výšku. Technológie LED šetrná k životnému prostrediu s jedinečnými, energeticky vysoko úspornými riešeniami, ako je prevádzkový režim ECO a úsporný režim ECO. Flexibilný koncept pripojenia pomocou analogového a DVI rozhrania (HDCP), reprezentatívny vzhľad s úzkym čelným rámčekom.

 

E19-7 LED

IPS monitor Fujitsu E19-7 LED v sebe spája pohodlnú ergonómiu s najlepšími technológiami úspormi energie vo svojej triede.
Pohodlné používanie v kancelárii je zaistené technológiou širokého pozorovacieho uhlu. Flexibilný koncept pripojený pomocou analógového a DVI rozhrania. Reprezentatívny design s tenkým prevedením v matnej čiernej farbe, s integrovanými reproduktormi a napájacím zdrojom.

 

Zakúpiť v e-shope

Súvisiace články

Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu