ESET – Nové verzie vlajkových produktov

Roman Lenhard

IT Šepcialista

eset-nove-produkty-10-2014

Spoločnosť ESET potvrdzuje svoju pozíciu lídra v oblasti digitálnej bezpečnosti a na konci septembra, 30.9.2014, vydáva novú produktovú radu pre domácnosti. Chceli by sme Vám predstaviť aké nové technológie sa nachádzajú v tejto verzii.

Čo je nové?

ESET Smart Security 8 a ESET NOD32 Antivirus 8 sa hrdia vylepšenou technológiou Exploit Blocker a ESET Smart Security 8 navyše prináša úplne novú funkcionalitu – Ochrana pred botnetmi.

Exploit Blocker

ESET Smart Security 8
ESET NOD32 Antivirus 8

Exploit Blocker sa zameriava na ochranu programov a aplikácií, ako internetových prehliadačov, PDF čítačiek, emailových klientov alebo komponentov MS Office, ktoré by mohli byť s najväčšou pravdepodobnosťou napadnuté za účelom zneužitia. Najnovšia verzia technológie Exploit Blocker je vďaka zlepšenému monitorovaniu a blokovaniu podozrivej aktivity schopná odchytiť ešte viac malware infiltrácií zameriavajúcich sa na slabé miesta v programoch založených na technológii Java.

Ochrana pred botnetmi

ESET Smart Security 8

Táto nová technológia chráni Váš počítač pred botnetmi – sieťami infikovaných počítačov, ktoré sú na diaľku ovládané útočníkmi. ESET poskytuje svojim používateľom uistenie, že ich počítače nebudú zneužité na posielanie spamu alebo na útoky proti vzdialeným serverom.

Súvisiace články

Palo Alto Networks rieši zero-day zraniteľnosť zneužívanú na backdoor firewallov

Bezpečnostná spoločnosť Palo Alto Networks nedávno oznámila, že úspešne opravila zero-day zraniteľnosť, ktorá bola zneužívaná na vytvorenie zadných dvierok (backdoor) do svojich firewallov. Táto zraniteľnosť, označovaná ako CVE-2022-22979, umožňovala útočníkom získať neoprávnený prístup k cieľovému zariadeniu a následne prevziať kontrolu nad sieťovým prechodom.

Čítať viac
Kontaktujte nás

Spolupracujte s nami na komplexných IT riešeniach.

Radi vám odpovieme na všetky otázky a pomôžeme vám určiť, ktoré z našich služieb najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Výhody
Čo ďalej?
1

Naplánujeme si meeting

2

Na meetingu zistíme problém

3

Vypracujeme návrh riešenia

Naplánujte si konzultáciu